Rhodium Properties| apartament 2 camere| 2logii 16MP |Dressing Walk In - Ego Imobiliare 3160
 

Oferta a fost vanduta/inchiriata

Rhodium Properties| apartament 2 camere| 2logii 16MP |Dressing Walk In

Pret Vanzare: € 118,000 +TVA
ID Oferta: 3160

Actualizat la: 5 Iulie 2021

Descriere apartament

Rhodium Properties-Taietura Turcului nr 3-5, este locul în care stilul tău de viață se îmbină perfect cu pulsul orașului și în care te poți bucura în fiecare zi de momente de relaxare alături de cei dragi. Trăiești într-o zonă frumoasă și aerisită în care chiar ai aproape de tine Parcul Central, Parcul 14 Iulie, Parcul Rozelor si Plaja Grigorescu-un spatiu redat comunitatii si o scena urbana necoventionala. In cartierul Grigorescu poti să-ți continui ritmul cotidian așa cum îți dorești, fie că vrei să faci jogging în fiecare dimineață, că îți plimbi câinele sau că ieși la plimbare cu bicicleta sau cu toată familia. Iar când vine vorba să ajungi în timp util la birou, la munca, la scoala sau gradinita sau să ieși prin centru, știi că pe orice vreme poți conta rapid pe mijloacele de mobilitate urbana.



 Pozitionarea bine conectată la oraș, liniștea și spațiile verzi, alături de calitatea execuției si a finisajelor dau formula ideală care definesc apartamentele și care îți oferă alegerea firească pentru planurile tale de viitor. In procesul de selectie a viitoarei locuinte sunt criterii ce pot varia de la un cumparator la altul, insa cativa factori care raman constanti - precum reputatia zonei ori raportul calitate-pret.

Rhodium Properties-Taietura Turcului nr 3-5 un nou concept imobiliar boutique va fi edificat pe un teren cu suprafata de 1086 mp avand finalizare octombrie 2021. Proiectul este compus din 18 apartamente cu 1, 2 si 3 camere, 2 spatii comerciale si 21 locuri de parcare subterane. 



 





EGO IMOBILIARE-Imobiliare Ad Litteram reprezinta exclusiv dezvoltatorul si nu comisioneaza cumparatorii.



Birou vanzari : EGO Imobiliare



                        Aleea Stadionului nr 2, vis a vis Hotel Sport



                        horatiu.bodea@egoimobiliare.ro



                        0758690964





Certificat Energetic - Clasa A



*Preturile se pot modifica fara o notificare prealabila.



 


Localizare
Localitate: Cluj-Napoca
Zona: Grigorescu
Reper: EREMIA GRIGORESCU
Caracteristici
Numar Camere: 2
Suprafata utila: 54.32 mp
Suprafata construita: 66.29 mp
Etaj: 1/3
Numar Bai: 1
Terase: 16 mp
Numar Balcoane: 1
Numar Bucatarii: 1
Compartimentare: semidecomandat
Confort: lux
An Constructie: 2020
Caracteristici generale
Acces internet: Cablu
Bucatarie: Inchisa
Destinatie: Locuinta
Ferestre: Termopan
Incalzire: Centrala proprie Incalzire pardoseala
Interfon: Da
Izolatii termice: Exterior
Lift: Da
Pereti: Glet
Pardoseala: Nefinisat
Stadiu Constructie: In constructie
Stadiu Finisare: Semifinisat
Strazi: Asfaltate Mijloace de transport in comun Betonate Iluminat stradal
Tip Bloc: Bloc
Tip Structura Bloc: Cadre
Usa intrare: Metal
Utilitati: Curent Apa Canalizare Gaz Telefon Cablu TV
Vedere: Fata

Horatiu-Marius Bodea
Consultant Imobiliar

EGO IMOBILIARE SRL deruleaza activitatea proiectului "Diversificarea activitatii prin achizitionarea de utilaje tehnologice in cadrul EGO IMOBILIARE SRL" Cod SMIS 134849, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 2: "Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii", Prioritatea de investitii 2.1: "Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri". Contractul de finantare a fost incheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene si cu Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Est, in calitate de Organism Intermediar.

Proiectul are o perioada de implementare este de 44 de luni, respectiv 01.07.2019-28.02.2023 si o valoare totala de 709.621,99 lei. Finantarea nerambursabila acordata este in valoare de 475.520,80,00 lei, din care 404 .192,68lei din FEDR, Contract de Finantare Nr. 7183/20.10.2020.

Obiectivul principal al proiectului consta in dezvoltarea miccrointreprinderii S.C. EGO IMOBILIARE SRL prin diversificarea activitatii existente in domeniul Lucrari de constructii a altor proiecte ingineresti.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  • Achizitionarea unor echipamente eficiente energetic, de ultima generatie, contribuind astfel la dezvoltarea durabila, la protectia mediului si la bunastarea comunitatii locale - miniexcavator pe senile (1 buc) si buldoexcavator (1 buc)
  • Cresterea locurilor de munca cu 5 locuri din randul persoanelor din comunitatea locala, si mentinerea acestora.
  • Respectarea principiilor egalitatii de sanse prin angajarea unei persoane apartinand unei categorii defavorizate.

Proiectul de investitii va fi implementat in Loc. Gura Humorului, Bucsoita, Jud. Suceava.

"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro, precum si catre site-ul web al Programului Operational Regional 2014-2020, www.inforegio.ro si pagina de Facebook a programului facebook.com/inforegio.ro. Detalii privind elementele obligatorii de identitate vizuala se regasesc in Manualul de Identitate Vizuala a Regio 2014-2020, in vigoare."