VAnzare apartament 133 camere - Ego Imobiliare THENEST2803
 

Oferta a fost vanduta/inchiriata

VAnzare apartament 133 camere

Pret Vanzare: € 99,900 +TVA
ID Oferta: THENEST2803

Actualizat la: 11 Aprilie 2019

Descriere apartament

Bun venit la The Nest!
The Nest este un nou ansamblu rezidențial in Cluj-Napoca, spectaculos prin concept, eleganța arhitecturala, calitatea materialelor folosite, amplasare și facilitați. Localizat în inima zonei de business a orașului, la 15 minute de centru, proiectul amplasat pe o suprafața generoasa de 10.000mp de teren, vine in intampinarea nevoilor familiilor moderne, young professionals și a investitorilor cu un concept îndrazneț de 230 apartamente impartite in doua faze de constructie, concentrate in jurul unei gradini private spectaculoase de 3000mp cu locuri de joaca pentru copii și alei de promenada, dedicata exclusiv locatarilor. Un alt punct forte este terasa de pe acoperiș, cu funcțiuni mixte de relaxare, zona de barbecue și o panorama spectaculoasa asupra orașului. Acum poti sa locuiesti in inima orasului dar sa te bucuri in acelasi timp de natura si intimitate.


The Nest este un ansamblu rezidential premium cu functiuni mixte si anume spatii comerciale la parter si 120 apartamente de doua camere cu suprafete generoase intre 50.4mp si 56.7mp si trei camere cu suprafețe intre 66.8mp si 74.7mp. Apartamentele au compartimentari moderne, zone de zi luminoase si incapatoare, incalzire in pardoseala și sunt smart-home ready.


Zona verde a ansamblului in suprafata totala de 3000mp este dedicata exclusiv locatarilor si este amenajata cu arbusti, pomi, zone de relaxare, zone de promenada si alei iar pentru cei mici vor fi amenajare zone dedicate de joaca. Gradina este privata si supravegheata video astfel incat copiii si locatarii sa se afle in deplina siguranta, accesul strainilor fiind restrictionat.


Ansamblul rezidential situat pe strada Scortarilor nr. 12 se afla la o distanta de 15 minute de mers pe jos fata de centrul orasului. Locatarii sunt in imediata apropiere a punctelor de interes: mijloace de transport in comun, gradinite, supermarket-uri, sali de fitness, cladiri de birouri, la o distanta de 10 minute de Iulius Mall si totusi feriti de agitatia si zgolotul de la bulevardul principal.

Localizare
Localitate: Cluj-Napoca
Zona: Centru
Reper: brd
Caracteristici
Numar Camere: 3
Suprafata utila: 68.24 mp
Suprafata construita: 75.38 mp
Etaj: 1/7
Numar Bai: 2
Numar Balcoane: 1
Numar Bucatarii: 1
Compartimentare: decomandat
Confort: 1
An Constructie: 2020
Caracteristici generale
Acces: Mixt
Acces internet: Cablu Fibra optica
Bucatarie: Deschisa
Calorifere: Fara
Destinatie: Locuinta
Ferestre: Termopan
Geam baie: Da
Incalzire: Incalzire pardoseala Centrala Imobil
Interfon: Da
Izolatii termice: Exterior
Lift: Da
Pereti: Lavabil
Stadiu Finisare: Clasic
Strazi: Asfaltate
Tip Bloc: Bloc Mixt
Tip Structura Bloc: Monolit
Usa intrare: Metal
Utilitati: Canalizare Apa Curent
Vedere: Mixta

Horatiu-Marius Bodea
Consultant Imobiliar

Oferte asemanatoare