Vanzare Casa 3 Camere| Terasa 40 mp| 2 locuri de parcare | in zona Decebal | - Ego Imobiliare 3333
 

Oferta a fost vanduta/inchiriata

Vanzare Casa 3 Camere| Terasa 40 mp| 2 locuri de parcare | in zona Decebal |

Pret Vanzare: € 320,000 
ID Oferta: 3333

Actualizat la: 25 Septembrie 2023

Descriere apartament

 V-ar placea sa aveti o casa cu gradina, frumoasa si eleganta, situata in apropiere de Piata Mihai Vteazu, in care fiecare din familie sa se simta confortabil? Daca da, atunci iti captez atentia cu o locuinta in care am ramas placut surprins de ancorarea culoriilor, alb si negru in living, bucatarie si baie iar in dormitoare alb, rosu si negru. Casa are 3 camere in care regasim cromatica mai sus mentionata fapt pentru care piesele de mobilier, accesoriile si decoratiunile au fost alese cu mare grija  pentru a se integra perfect in spatiul nou amenajat. In living s-a integrat o zona de servire a mesei,  aici piesele de mobilier sunt in nuante neutre de alb si negru conferind eleganta si rafinament. Cele doua dormitoare au fost, la randul lor, amenajate ca adevarate oaze de relaxare. Pentru vizionari sau alte detalii despre casa ma puteti contacta #0758690964 sau pe instagram horatiu.bodea P.S. In masura in care cunosti pe cineva caruia aceasta locuinta ii este potrivita nu ezita sa dai SHARE, bineinteles iti voi fi recunoscator:).    


Localizare
Localitate: Cluj-Napoca
Zona: Centru
Reper: Piata Mihai Viteazu
Caracteristici
Numar Camere: 3
Suprafata utila: 90 mp
Suprafata construita: 90 mp
Etaj: parter/1
Numar Bai: 2
Terase: 20 mp
Numar Balcoane: 1
Numar Bucatarii: 1
Locuri Parcare: 2/Fara parcare
Compartimentare: decomandat
Confort: lux
An Constructie: 1980
Caracteristici generale
Bucatarie: Inchisa
Calorifere: Aluminiu
Destinatie: Locuinta
Electrocasnice: Frigider Masina de spalat rufe Masina de spalat vase Cuptor+plita
Ferestre: Termopan
Incalzire: Centrala proprie
Interfon: Da
Lift: Nu
Mobilat: Mobilat
Pereti: Lavabil
Pardoseala: Parchet
Pardoseala: Gresie
Stadiu Finisare: Modern
Tip Bloc: Vila
Usa intrare: PVC

Horatiu-Marius Bodea
Consultant Imobiliar

EGO IMOBILIARE SRL deruleaza activitatea proiectului "Diversificarea activitatii prin achizitionarea de utilaje tehnologice in cadrul EGO IMOBILIARE SRL" Cod SMIS 134849, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 2: "Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii", Prioritatea de investitii 2.1: "Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri". Contractul de finantare a fost incheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene si cu Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Est, in calitate de Organism Intermediar.

Proiectul are o perioada de implementare este de 44 de luni, respectiv 01.07.2019-28.02.2023 si o valoare totala de 709.621,99 lei. Finantarea nerambursabila acordata este in valoare de 475.520,80,00 lei, din care 404 .192,68lei din FEDR, Contract de Finantare Nr. 7183/20.10.2020.

Obiectivul principal al proiectului consta in dezvoltarea miccrointreprinderii S.C. EGO IMOBILIARE SRL prin diversificarea activitatii existente in domeniul Lucrari de constructii a altor proiecte ingineresti.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  • Achizitionarea unor echipamente eficiente energetic, de ultima generatie, contribuind astfel la dezvoltarea durabila, la protectia mediului si la bunastarea comunitatii locale - miniexcavator pe senile (1 buc) si buldoexcavator (1 buc)
  • Cresterea locurilor de munca cu 5 locuri din randul persoanelor din comunitatea locala, si mentinerea acestora.
  • Respectarea principiilor egalitatii de sanse prin angajarea unei persoane apartinand unei categorii defavorizate.

Proiectul de investitii va fi implementat in Loc. Gura Humorului, Bucsoita, Jud. Suceava.

"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro, precum si catre site-ul web al Programului Operational Regional 2014-2020, www.inforegio.ro si pagina de Facebook a programului facebook.com/inforegio.ro. Detalii privind elementele obligatorii de identitate vizuala se regasesc in Manualul de Identitate Vizuala a Regio 2014-2020, in vigoare."