Tribeka Vivo | Apartament 3 Camere | 72 mp util H280 cm| str Razoare| VIVO MALL - Ego Imobiliare 3347
 

Tribeka Vivo | Apartament 3 Camere | 72 mp util H280 cm| str Razoare| VIVO MALL

Pret Vanzare: € 129,900 
ID Oferta: 3347

Actualizat la: 26 Septembrie 2023

Descriere apartament

Direct de la dezvoltator apartament situat intr-un complex nou construit ,in zona centrului comercial VIVO, str Razoare. Constructia este premium iar apartamentele se vor preda semifinisate, cu sapa autonivelanta, usa metalica la intrare, geamuri termopan cu 3 sticle cu tamplarie PVC, centrala termica si incalzire in pardoseala. 

Apartamentul dispune de o suprafata utila de 72 mp fiind situat la etajul 3/4 si este compartimentat in living cu bucatarie, doua dormitoare, doua bai si un balconSpatiile comune si exterioare se predau complet finisate, cu material de inalta calitate.Optional se poate achizitiona un loc de parcare subterana la pretul de 10.000 euro +tva sau exterior la 5000 euro+TVA.

 


Localizare
Localitate: Cluj-Napoca
Zona: Manastur
Reper: VIVO_Razoare
Caracteristici
Numar Camere: 3
Suprafata utila: 72 mp
Suprafata construita: 84 mp
Etaj: 3/4
Numar Bai: 2
Numar Balcoane: 1
Numar Bucatarii: 1
Compartimentare: semidecomandat
Confort: 1
An Constructie: 2022
Caracteristici generale
Acces internet: Cablu Wireless
Bucatarie: Deschisa
Destinatie: Locuinta
Ferestre: Termopan
Incalzire: Centrala proprie Incalzire pardoseala
Interfon: Da
Izolatii termice: Exterior
Lift: Da
Pereti: Glet
Pardoseala: Nefinisat
Pardoseala: Sapa
Stadiu Constructie: Finalizata
Stadiu Finisare: Semifinisat
Strazi: Asfaltate Mijloace de transport in comun Iluminat stradal
Tip Bloc: Bloc
Tip Structura Bloc: Cadre
Usa intrare: Metal
Utilitati: Curent Apa Canalizare Gaz Telefon Cablu TV

Horatiu-Marius Bodea
Consultant Imobiliar

EGO IMOBILIARE SRL deruleaza activitatea proiectului "Diversificarea activitatii prin achizitionarea de utilaje tehnologice in cadrul EGO IMOBILIARE SRL" Cod SMIS 134849, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 2: "Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii", Prioritatea de investitii 2.1: "Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri". Contractul de finantare a fost incheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene si cu Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Est, in calitate de Organism Intermediar.

Proiectul are o perioada de implementare este de 44 de luni, respectiv 01.07.2019-28.02.2023 si o valoare totala de 709.621,99 lei. Finantarea nerambursabila acordata este in valoare de 475.520,80,00 lei, din care 404 .192,68lei din FEDR, Contract de Finantare Nr. 7183/20.10.2020.

Obiectivul principal al proiectului consta in dezvoltarea miccrointreprinderii S.C. EGO IMOBILIARE SRL prin diversificarea activitatii existente in domeniul Lucrari de constructii a altor proiecte ingineresti.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  • Achizitionarea unor echipamente eficiente energetic, de ultima generatie, contribuind astfel la dezvoltarea durabila, la protectia mediului si la bunastarea comunitatii locale - miniexcavator pe senile (1 buc) si buldoexcavator (1 buc)
  • Cresterea locurilor de munca cu 5 locuri din randul persoanelor din comunitatea locala, si mentinerea acestora.
  • Respectarea principiilor egalitatii de sanse prin angajarea unei persoane apartinand unei categorii defavorizate.

Proiectul de investitii va fi implementat in Loc. Gura Humorului, Bucsoita, Jud. Suceava.

"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro, precum si catre site-ul web al Programului Operational Regional 2014-2020, www.inforegio.ro si pagina de Facebook a programului facebook.com/inforegio.ro. Detalii privind elementele obligatorii de identitate vizuala se regasesc in Manualul de Identitate Vizuala a Regio 2014-2020, in vigoare."