Terasa Panoramica 200 Mp! Apartament 3 Camere In Zona Dorobantilor - Ego Imobiliare EGO2736
 

Oferta a fost vanduta/inchiriata

Terasa Panoramica 200 Mp! Apartament 3 Camere In Zona Dorobantilor

Pret Vanzare: € 152,000 
ID Oferta: EGO2736

Actualizat la: 22 Octombrie 2018

Descriere apartament

Terasa Panoramica 200 Mp! Apartament 3 Camere In Zona Dorobantilor ID intern: EGO2736.


Vanzare apartament de 3 camere, 90 metri pătraţi, confort sporit, la cheie, situat pe strada Dorobanţilor (zona benzinăria Mol / The Office / colegiul Şincai ), ultrafinisat, complet mobilat şi utilat.

Apartamentul este compus din living cu bucătărie open-space de 34 mp, două dormitoare (unul matrimonial de 18 mp, cu dressing walk-in; celălalt de 13 mp), două băi spaţioase, hol, balcon închis, spaţiu de depozitare pe scară, acces la terasă panoramică de 200 mp, loc de parcare.

Finisajele sunt de calitate superioară şi executate cu atenţie la detalii: gresie şi faianţă Marazzi, două aparate de aer condiţionat Daikin cu control de la distanţă prin aplicaţie smartphone, ferestre cu tâmplărie Veka cu trei foi de sticlă, uşă de intrare metalică Maco, clasa antiefracţie 5/6, centrală termică Vaillant, corpuri de iluminat designer made, mobilă personalizată, instalaţie electrică şi termică refacute integral.

Blocul este construit din BCA, izolat cu vată minerală, finalizat în 1992, scara renovata in 2017, lift nou. Este situat aproape de centrul oraşului, magazine, şcoli, grădiniţe, locuri de joacă, staţii de autobuz.

Dormitor matrimonial: pat de 1,60*2 m, cu saltea Wellpur gold memory; dressing walk-in cu spaţiu generos de depozitare; zonă de relaxare, televizor Panasonic 40 inch 3D.

Bucătărie: spaţioasă, open space (cu posibilitate de închidere dacă se doreşte), electrocasnice din gama Bosh şi Whirlpool, clasă superioară (maşină de spălat vase, plită cu inducţie, cuptor electric incorporabil, cuptor cu microunde incorporabil, hotă decorativă, combină frigorifică), expressor automat Jura, chiuvetă de bucătărie Pyramis dublă şi baterie cu duş, mobilă personalizată din MDF lucios, cu sisteme Aventos şi sertare cu extracţie totală.

Living room: spaţios, cu un colţar cu stofă anti-pată, televizor Panasonic 50 inch 3D, gama highend, sistem de sunet surround Pioneer blu- ray 1000 W.

Una dintre băi este prevăzută cu cadă, bideu şi wc suspendat, iar cealaltă cu o spaţioasă nişă pentru duş cu perete de sticlă.

Balconul închis este încălzit şi amenajat ca spaţiu recreaţional

 


 


 

Localizare
Localitate: Cluj-Napoca
Zona: Marasti
Reper: Dorobantilor
Caracteristici
Numar Camere: 3
Suprafata utila: 78 mp
Suprafata construita: 90 mp
Etaj: 7/8
Numar Bai: 2
Terase: 200 mp
Numar Balcoane: 2
Numar Bucatarii: 1
Compartimentare: decomandat
Confort: 1
An Constructie: 1991
Caracteristici generale
Acces internet: Wireless Cablu
Aer Conditionat: Aer conditionat
Balcoane: Inchis
Bucatarie: Inchisa Utilata Mobilata
Calorifere: Aluminiu
Destinatie: Locuinta
Electrocasnice: Frigider Masina de spalat rufe Masina de spalat vase Cuptor+plita Uscator rufe
Ferestre: Termopan
Incalzire: Centrala proprie
Interfon: Da
Izolatii termice: Exterior
Lift: Da
Mobilat: Mobilat
Pereti: Lavabil Faianta
Pardoseala: Parchet
Pardoseala: Gresie
Stadiu Finisare: Ultrafinisat
Strazi: Mijloace de transport in comun Iluminat stradal Asfaltate
Tip Bloc: Bloc
Usa intrare: Metal
Utilitati: Curent Apa Canalizare Gaz Telefon Cablu TV

Horatiu-Marius Bodea
Consultant Imobiliar

EGO IMOBILIARE SRL deruleaza activitatea proiectului "Diversificarea activitatii prin achizitionarea de utilaje tehnologice in cadrul EGO IMOBILIARE SRL" Cod SMIS 134849, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 2: "Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii", Prioritatea de investitii 2.1: "Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri". Contractul de finantare a fost incheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene si cu Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Est, in calitate de Organism Intermediar.

Proiectul are o perioada de implementare este de 44 de luni, respectiv 01.07.2019-28.02.2023 si o valoare totala de 709.621,99 lei. Finantarea nerambursabila acordata este in valoare de 475.520,80,00 lei, din care 404 .192,68lei din FEDR, Contract de Finantare Nr. 7183/20.10.2020.

Obiectivul principal al proiectului consta in dezvoltarea miccrointreprinderii S.C. EGO IMOBILIARE SRL prin diversificarea activitatii existente in domeniul Lucrari de constructii a altor proiecte ingineresti.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  • Achizitionarea unor echipamente eficiente energetic, de ultima generatie, contribuind astfel la dezvoltarea durabila, la protectia mediului si la bunastarea comunitatii locale - miniexcavator pe senile (1 buc) si buldoexcavator (1 buc)
  • Cresterea locurilor de munca cu 5 locuri din randul persoanelor din comunitatea locala, si mentinerea acestora.
  • Respectarea principiilor egalitatii de sanse prin angajarea unei persoane apartinand unei categorii defavorizate.

Proiectul de investitii va fi implementat in Loc. Gura Humorului, Bucsoita, Jud. Suceava.

"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro, precum si catre site-ul web al Programului Operational Regional 2014-2020, www.inforegio.ro si pagina de Facebook a programului facebook.com/inforegio.ro. Detalii privind elementele obligatorii de identitate vizuala se regasesc in Manualul de Identitate Vizuala a Regio 2014-2020, in vigoare."