10 idei noi-noute pentru a-ti amenaja caminulToți vrem o casă frumoasă, cu care să ne mândrim. Sau aproape toți. Însă, de la vis la realitate mai sunt câțiva pași de făcut și câțiva meșteri de supravegheat. Nu vreau să înțelegi că e musai să stai în cârca omului, deși la câte povești am auzit nu e o idee chiar rea, sau că toți meșterii sunt la fel, ci vreau să îți dau câteva idei care să te inspire și, poate, să te ajute.

Colțare mari și comode

Pare contraintuitiv să îți vorbesc despre piese mari de mobilier în țara apartamentelor relativ mici ca suprafață. De fapt, un colțar mare, comod și frumos devine puctul central al camerei de zi și creează o atmosferă relaxată și caldă. Dacă încă ai îndoieli, privește imaginea de mai jos.

Big sectional

 

Bleumarin

Culorile puternice dau caracter oricărui spațiu. Dacă vrei să treci de la obișnuitele nuanțe de gri și negru la ceva mai proaspăt, alege o nuanță plină și închisă de albastru, fie vopsea sau tapet. Te va relaxa și te va duce cu gândul la adâncul mării. Ce poate fi mai potrivit pentru căminul tău?

Deep blue

 

Masă vintage și scaune modulare

Un element central al design-ului contemporan este îmbinarea elementelor moderne cu cele vechi. Un mod simplu de a face asta este prin alegera unei mese vintage la care să adaugi scaune cu un design modular, modern. Va fi o plăcere să privești această combinație încărcată de nostalgia altor timpuri și de energia prezentului.

Old table

 

Ferestre cu cadre și rame închise

La fel cum puțin negru în jurul ochilor focalizează atenția și îi face să pară mai mari, încadrarea ferestrelor cu nuanțe închise de gri, negru și, de ce nu, albastru, atrage atenția asupra lor și adaugă adâncime spațiului. E simplu de realizat, iar efectul e spectaculos.

Dark sashes

 

Căzi și robineți vintage

Și baia are nevoie de personalitate. De câțiva ani încoace, căzile vintage rămân în trend. Dacă ai o baie suficient de încăpătoare pentru o cadă, alege una ce amintește de alte timpuri. Dacă nu, poți alege niște robineți în același stil.

Vintage tub

 

Biblioteci și rafturi cu cărți

În vremurile de demult, o bibliotecă plină cu cărți era un motiv de mândrie. Chiar dacă acum citim mai mult de pe un ecran decât de pe hârtie, cărțile rămân un element central al unui adevărat cămin. Fie că optezi pentru o bibliotecă sau pentru simple rafturi, ticsite cu cărțile tale preferate, acest decor îți va bucura ochii și sufletul.

Library

 

Finisaje de lemn în nuanțe deschise

La fel ca și albastrul de care îți spuneam mai devreme, aceste finisaje te vor duce cu gândul la mare. Nuanțele deschise vor mări orice spațiu și se vor potrivi cu micile pete de culoare pe care vei dori să le adaugi.

Wood finishes

 

Forme inspirate de stupurile albinelor

Hexagoanele și formele inspirate de stupuri sunt cele mai în tendințe elemente. Fie că vorbim de scaune, fotolii sau orice altceva, aceste forme sunt ultima modă în designul interior. Dacă ai îndoieli, privește imaginea de mai jos.

Hexagonal

 

Paturi cu baldachine

Baldachinul, „acoperământ decorativ, împodobit cu perdele, aşezat deasupra unui tron, a unui pat, a unui amvon” conform dicționarului, e din nou în trend. Ai crede că e nevoie de un dormitor spațios, însă, dacă păstrezi doar stâlpii, fără acoperământ și partea superioară, poți avea un pat demn de un palat și într-un dormitor mai mic. Uite așa:

Pillar bed

 

Corpuri de iluminat cu personalitate

Asta nu înseamnă musai candelabre. Înseamnă corpuri de iluminat cu forme îndrăznețe, care să atragă privirea. Cele mai în trend sunt formele geometrice și corpurile multiple, în special cele care se aseamănă cu un grilaj. Sunt spectaculoase nu doar prin formă, ci și prin felul în care luminile și umbrele îmbracă pereții.

Light

 

Acestea sunt cele mai noi idei în design interior. Sper să îți prindă bine și să te ajute să îți trasformi casa într-un adevărat cămin. Și, dacă încă nu ai casa ta, contactează-mă și îți voi spune că e mai simplu decât crezi să devii mândru proprietar.

Posteaza un comentariu

EGO IMOBILIARE SRL deruleaza activitatea proiectului "Diversificarea activitatii prin achizitionarea de utilaje tehnologice in cadrul EGO IMOBILIARE SRL" Cod SMIS 134849, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 2: "Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii", Prioritatea de investitii 2.1: "Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri". Contractul de finantare a fost incheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene si cu Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Est, in calitate de Organism Intermediar.

Proiectul are o perioada de implementare este de 44 de luni, respectiv 01.07.2019-28.02.2023 si o valoare totala de 709.621,99 lei. Finantarea nerambursabila acordata este in valoare de 475.520,80,00 lei, din care 404 .192,68lei din FEDR, Contract de Finantare Nr. 7183/20.10.2020.

Obiectivul principal al proiectului consta in dezvoltarea miccrointreprinderii S.C. EGO IMOBILIARE SRL prin diversificarea activitatii existente in domeniul Lucrari de constructii a altor proiecte ingineresti.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  • Achizitionarea unor echipamente eficiente energetic, de ultima generatie, contribuind astfel la dezvoltarea durabila, la protectia mediului si la bunastarea comunitatii locale - miniexcavator pe senile (1 buc) si buldoexcavator (1 buc)
  • Cresterea locurilor de munca cu 5 locuri din randul persoanelor din comunitatea locala, si mentinerea acestora.
  • Respectarea principiilor egalitatii de sanse prin angajarea unei persoane apartinand unei categorii defavorizate.

Proiectul de investitii va fi implementat in Loc. Gura Humorului, Bucsoita, Jud. Suceava.

"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro, precum si catre site-ul web al Programului Operational Regional 2014-2020, www.inforegio.ro si pagina de Facebook a programului facebook.com/inforegio.ro. Detalii privind elementele obligatorii de identitate vizuala se regasesc in Manualul de Identitate Vizuala a Regio 2014-2020, in vigoare."