Apartamente noi numa' bune de inchiriatDupă cum bine știi, în Cluj-Napoca se construiește mult. Mai mult decât atât, se construiește frumos și cu grijă, iar rezultatele sunt pe măsura așteptărilor pieței. Dacă ești în căutarea unui apartament spațios pe care să îl închiriezi, ăsta e cel mai bun moment. Tocmai s-a finalizat proiectul meu de suflet,  Observator Residence Apartments For Rent, despre care vreau să îți spun mai multe. :)

Acest bloc nou construit oferă 24 de apartamente de 2 și 3 camere, dispuse pe 6 etaje. Apartamentele de la etajele 3 și 4 sunt oferite spre închiriere, complet și modern mobilate și utilate. Sunt disponibile 8 apartamente cu 2 camere și un apartament cu 3 camere. Ce priveliște te așteaptă dacă închiriezi unul dintre ele? Privește aici:

Apartamentele sunt spațioase, cele cu 2 camere având o suprafață cuprinsă între 47 și 60 de metrii pătrați. Apartamentul cu 3 camere are o suprafață de 80.4 metrii pătrați. Dacă vrei să locuiești într-un apartament nou cu o  priveliște frumoasă, contactează-mă și îți voi spune mai multe.

Dotările apartamentelor sunt pe măsura panoramei. Mobilierul este modern, nou, și adaptat nevoilor tale, fie că vorbim de apartamentele cu 2 sau de cele cu 3 camere. Dotările sunt și ele de ultimă generație, de la plita și cuptorul electric, până la mașina de spălat vase.

Colțarele mari și foarte comode sunt în ton cu ultimele tendințe în design ale anului, perfecte pentru relaxare. Culorile sunt deschise și neutre sau calde, astfel că îți vei putea personaliza apartamentul așa cum vrei.

Inchiriere_Apartamen_2_Camere_Prima_Chirie_In_Zona_Profi_In_Zorilor_8

Și finisajele respectă ultimele tendințe în design, la fel cum o face și compartimentarea. Livingul și bucătăria formează un spațios și elegant open space. Unele apartamente au o mică separare a acestor două zone printr-un paravan transparent de sticlă. Dacă te-am convins deja și vrei să știi mai multe, intră aici.

Inchiriere_Apartament_2_Camere_De_Lux_Prima_Chirie_+_Garaj_In_Zona_Observator_In_Zorilor_2

Apartamentele cu 2 camere au o singură baie, în timp ce apartamentul cu 3 camere are două. Sunt la fel de frumoase și de bine utilate ca celelalte zone ale casei. Apartamentele cu 2 camere de la etajul 4 au în dotarea băilor și câte o mașină de spălat rufe cu uscător. Și restul apartamentelor au mașină de spălat rufe, însă fără uscător.

Baie

Inchiriere_Apartament_2_Camere_De_Lux_Prima_Chirie_+_Garaj_In_Zona_Observator_In_Zorilor_14

Dormitoarele au paturi mari, confortabile, și suficient loc pentru toate hainele tale. Și aici culorile sunt deschise și neutre, tocmai pentru a crea o atmosferă liniștită și relaxantă.

Inchiriere_Apartament_2_Camere_De_Lux_Prima_Chirie_+_Garaj_In_Zona_Observator_In_Zorilor_13

Ce mai vreau să știi este că fiecare apartament are centrală termică, iar tu vei avea la dispoziție și un garaj, astfel că nu vei avea nici o problemă cu parcarea. Bineînțeles, fiecare apartament are terasa lui.

Prima_Chirie!_Inchiriere_Apartament_3_Camere_+_Garaj_In_Zona_Profi_18

“Plătești prețul. Primești valoarea.”, asta spune Warren Buffet și este adevărat și în cazul acestui proiect. Prețul chiriei diferă de la apartament la apartament, în funcție de suprafața fiecăruia și de dotări. Dacă vrei să locuiești aici, îți recomand să te grăbești. Primul apartament a fost închiriat de la prima vizionare. :)

 

Posteaza un comentariu

EGO IMOBILIARE SRL deruleaza activitatea proiectului "Diversificarea activitatii prin achizitionarea de utilaje tehnologice in cadrul EGO IMOBILIARE SRL" Cod SMIS 134849, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 2: "Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii", Prioritatea de investitii 2.1: "Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri". Contractul de finantare a fost incheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene si cu Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Est, in calitate de Organism Intermediar.

Proiectul are o perioada de implementare este de 44 de luni, respectiv 01.07.2019-28.02.2023 si o valoare totala de 709.621,99 lei. Finantarea nerambursabila acordata este in valoare de 475.520,80,00 lei, din care 404 .192,68lei din FEDR, Contract de Finantare Nr. 7183/20.10.2020.

Obiectivul principal al proiectului consta in dezvoltarea miccrointreprinderii S.C. EGO IMOBILIARE SRL prin diversificarea activitatii existente in domeniul Lucrari de constructii a altor proiecte ingineresti.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  • Achizitionarea unor echipamente eficiente energetic, de ultima generatie, contribuind astfel la dezvoltarea durabila, la protectia mediului si la bunastarea comunitatii locale - miniexcavator pe senile (1 buc) si buldoexcavator (1 buc)
  • Cresterea locurilor de munca cu 5 locuri din randul persoanelor din comunitatea locala, si mentinerea acestora.
  • Respectarea principiilor egalitatii de sanse prin angajarea unei persoane apartinand unei categorii defavorizate.

Proiectul de investitii va fi implementat in Loc. Gura Humorului, Bucsoita, Jud. Suceava.

"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro, precum si catre site-ul web al Programului Operational Regional 2014-2020, www.inforegio.ro si pagina de Facebook a programului facebook.com/inforegio.ro. Detalii privind elementele obligatorii de identitate vizuala se regasesc in Manualul de Identitate Vizuala a Regio 2014-2020, in vigoare."